Plată și livrare

Plata produselor comandate se poate face astfel:

cashNumerar la livrare – în cazul comenzilor trimise prin poștă, clientul achită contravaloarea produselor comandate + taxe poștale, în momentul ridicării coletului de la oficiul poștal de care aparține.

Întrucât coletul se predă pe baza cărții de identitate, este necesar ca adresa furnizată în momentul plasării comenzii să coincidă cu cea din cartea de identitate. În cazul comenzilor transmise prin curier rapid, plata se face curierului, la livrare, chitanța fiind emisă de acesta.

ordinOrdin de plată. În cazul plății prin ordin de plată este necesar să trimiteți confirmarea plății prin email (comenzi@fitandhappy.ro) Livrarea se va face după intrarea banilor în contul nostru.

Coordonatele bancare pentru plata prin OP sunt:

S.C. TANGUERA STUDIO SRL

CUI 23255860

Cont (RON): RO53INGB0000999901912312

ING Bank sucursala Tricodava.

free-deliveryComenzile de care depășesc 500 lei valoare netă beneficiază de LIVRARE GRATUITĂ prin modalitatea de livrare aleasă (poștă sau curier)

IMPORTANT! În cazul în care localitatea de destinație nu se află în aria de acoperire a firmei de curierat, comenzile se vor trimite prin Poșta Română.

plata-avansÎn cazul plasării unor comenzi* care depășesc 1000 lei, ne rezervăm dreptul de a solicita plata produselor în avans, prin ordin de plată, cu aplicarea condițiilor descrise mai sus.

* una sau mai multe comenzi plasate de același client la interval mai mic de 24 de ore, a căror valoare cumulată depășește 1000 lei valoare netă.

Termen de livrare

livrareTermenul mediu de livrare este de 3-4 zile lucrătoare* în cazul livrării prin poștă și 24-48 de ore* în cazul livrării prin curier rapid.

* din momentul expedierii comenzii

contactÎn caz că există probleme speciale legate de comandă vă vom contacta prin email sau telefon pentru a vă informa în legătură cu starea comenzii și timpul estimat de livrare al acesteia.

Modalități de livrare

La plasarea comenzii aveți posibilitatea de a opta pentru livrare prin poștă sau prin curier rapid.

postaPoșta Română – taxe de ambalare și expediere 15 lei – timp mediu de livrare* 3-4 zile lucrătoare

fancourierCurier Rapid – taxe de ambalare și expediere 20 lei – timp mediu de livrare* 24-48 ore.

IMPORTANT! În cazul în care localitatea de destinație nu se află în aria de acoperire a firmei de curierat, comenzile se vor trimite prin Poșta Română.

* Din momentul expedierii comenzii

Limitarea responsabilității

responsabilitateNu ne asumăm răspunderea pentru întârzierile provocate de serviciile poștale și de curierat și nici pentru eventualele defecte apărute pe perioada transportului către dumneavoastră, din vina transportatorului.
refuzÎn caz că nu ridicați coletul de la poștă sau refuzați primirea acestuia de la curier, coletul ne este returnat cu suportarea de către noi atât a taxelor de returnare, cât și a celor de magazinaj la oficiul poștal / serviciul de curierat. Întrucât acestea reprezintă pierderi pe care nu le mai putem recupera, în astfel de cazuri ne rezervăm dreptul de a nu mai onora pe viitor comenzi către persoana / adresa respectivă.

Dacă totuși doriți să primiți produsele din coletul returnat, reluarea colaborării se poate face cu achitarea unei taxe de penalizare (15 lei în cazul trimiterilor poștale, 20 lei în cazul trimiterilor prin curier) reprezentând contravaloarea sumei plătite pentru recuperarea coletului nerevendicat. Această taxă se aplică în plus față de costul noii comenzi inclusiv taxe de expediere și se va regăsi pe factura fiscală alături de acestea.