Crema de ciocolata si alune fara gluten, lactoza, soia 300g – LA MANDORLE

47,00 lei

Crema tartinabila bio cu ciocolata, produse vgan fara gluten, fara soia, fara lapte, cu indice glicemic scazut, fara colesterol, potrivita pentru toate varstele

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Răsfoiește Favorite
Compară

Descriere

Caracteristici: produs bio, fara lapte, fara gluten, fara soia, fara ulei de palmier
Gramaj: 400g
Descriere produs: usoara si delicioasa, aceasta crema tartinabila bio bogata in alune si ciocolata este produsa numai cu sirop de orez, fara ulei de palmier. Are o textura fondanta si un gust cu note de praline si poate fi utilizata si pentru umplerea produselor de patiserie dar si pentru prepararea de bauturi. Este o sursa veritabila de de proteine, grasimi esentiale, calciu si magneziu, ciocolata organica din comertul echitabil si sirop de orez cu indice glicemic scazut.
Fara lactoza sau colesterol, fara soia, fara zaharoza, conținut redus de grăsimi, bogata in nutrienti, va fi apreciata de către toti, copii si adulti, in cautarea vitalitatii alimentelor sanatoase si gustoase.
Potrivite pentru toate varstele, aceste creme corespund multor regimuri dietetice.
Caracteristici:
– potrivita pentru copiii mici și sportivi
– potrivita pentru un regim alimentar colesterol controlat
– cu IG scazut
Ingrediente: ciocolata * 45% (cacao*, sirop de orez*), sirop de orez*, alune de padure* 25% (origine Sicilia), apa.
* ingrediente provenite din Agricultura Biologica
Recoltate din inima bazinului mediteranean, migdalele din care se fac produsele La Mandorle provin din soiuri traditionale si sunt cultivate intr-un ecosistem conservat. Dupa blansare, migdale sunt presate la rece pentru a extrage uleiul si mai ales o faina de migdale degresata, ultra-concentrata in proteine si minerale.
Aceasta este apoi solubilizata in sirop de orez si imbogatit cu fibre de salcam, un probiotic natural. Procesul patentat permite respectarea sensibilitatii nutrientilor la caldura respecta a va oferi cel mai bune de lapte de migdale.
Alergeni: 0
Utilizare: Tartinat pe biscuitii preferati sau pentru a indulci un iaurt
Bauturi: amestecati 2-3 lingurite in 200-250 ml apa
Deserturi: inghetata, creme, prajituri umplute
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros. 100% naturale, realizate fara conservanti sau aditivi, se pastreaza la rece dupa deschidere si se consuma in cel mai scurt timp.
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Franta
Certificare: FR-BIO-01

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Crema de ciocolata si alune fara gluten, lactoza, soia 300g – LA MANDORLE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *