Amestec pentru patiserie – fara gluten 500g – MA VIE SANS GLUTEN

34,00 lei

amestec bio gata de utilizat in patiserie, pe baza de faina de orez cu praf de copt si amidon gata incorporat pentru patiserie fara gluten, fara zahar adaugat.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 500g
Descriere produs: reteta fara zahar adaugat, avant agent de crestere incorporat, o veritabila sursa de fibre. Produs garantat fara gluten realizat in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG.
Ingrediente: faina de orez* (alba* si semiintegrala*), amidon* (de tapioca*, de cartofi*), praf de copt*, (amidon de porumb*, acid tartric (24%)), bicarbonat de sodiu), psilium*, fibre de mar*
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: amestecul de patiserie se utilizeaza ca si faina obisnuita. Praful de copt este deja incorporat in proportia recomandata. Acest amestec se preteaza la numeroase retete de produse sarate sau dulci, tarte savuroase, clatite pufoase si prajituri usoare.
Produsul contine mod de preparare in interiorul etichetei.
Origine: Agricultura UE/non UE, Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: Spatii racoroase si uscate
Certificare: FR-BIO-01, Certificare AFDIAG FR-011-026