Drojdie maia de hrisca – fara gluten 50g – MA VIE SANS GLUTEN

23,00 lei

Produs garantat fara gluten folosit in panificatie si patiserie de persoane cu intoleranta la gluten sau care consuma produse fara gluten.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Caracteristici: produs garantat fara gluten
Gramaj: 50g
Descriere produs: drojdie maia de hrisca, pentru prepararea painii sau a produselor de patiserie. Produs special pentru persoanele care au intoleranta la gluten sau care doresc sa consume produse fara gluten. Se utilizeaza impreuna cu faina de porumb, de orez, de quinoa, de hrsca sau de castane. Acest pachet este convenabil pentru 1Kg de faina
Ingrediente: drojdie maia deshidratata de hrisca* (76%) si de quinoa* provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata.
*80% din ingrediente provin din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare: amestecati 25 g de drojdie de quinoa cu 500 g de faina cu 25 grame drojdie de hrisca, 10 grame de sare, o lingura de ulei de masline si 450-500ml apa calduta. Amestecati ingredientele pentru a obtine un aluat moale dar nelipicios. Se pune intr-o tava unsa si se lasa la dospit 2:30 – 3 ore într-o carpa umeda (la o temperatura de 22 ° C). Incalziti cuptorul la 200-230 ° C (nota gaz 7-8) si coaceti 30 la 40 de minute. Functioneaza la fel de bine si in masina de facut paine inlocuind drojdia tradionala.
Alergeni: 0. Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina
Tara de origine: Franta
Certificare: Ecocert F-32600