Faina de orez semiintegral – fara gluten 500g – MA VIE SANS GLUTEN

29,00 lei

Faina bio semiintegrala de orez cu continut ridicat de proteine utilizata in amestec cu fainuri aromate precum quinoa sau hrisca in realizarea de produse de patiserie si paine.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: faina bio semiintegrala de orez, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de orez semiintegrala*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: faina de orez este mai mult decat necesara ca faina de baza pentru paine , patiserie si prajituri . Avand un gust destul de neutru, se adapteaza la multe preparate si este in general amestecata cu alte fainuri mai parfumate (hrisca, quinoa … )
Origine: Agricultura Italia. Fabricat in Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01