Descriere
Caracteristici: produse bio, garantat fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: Faina de sorg bio, garantata fara gluten, cu continut ridicat de fibre si proteine, este perfecta in amestec cu alte fainuri pentru prepararea de paine si produse de patiserie.
Sorgul ( Sorghum vulgare L. ) este o cereala care apartine familiei graminacee. Originara din Etiopia este foarte raspandita in Africa, America Centrala, Asia de Sud si in Europa, fiind a cincea in ordinea importantei, dupa porumb, orez, grau si orz.
Sorgul este una dintre primele plante care au fost cultivate, fiind deja cunoscuta in epoca greco – romana.
Ingrediente: faina de sorg*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Alergeni: 0. Garantat fara gluten
Utilizare: in amestec cu alte fainuri la prepararea de paine si produse de patiserie (placinte, mufins)
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat ferit de caldura si lumina.
Termen de valabilitate: 12 luni
Tara de origine: Franta
Certificator: FR-BIO-01
Certificare AFDIAG: FR-011-142