Reteta provensala cu orez de Camargue – gatire rapida 250g – PRIMEAL

18,00 lei

Produs vegan, reteta provensala cu Orez de Camargue usor de gatit in doar 15 minute, fara sare adaugata, ideal alaturi de un platou legume.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Categorii: , Etichete: , , Producător:

Descriere

Caracteristici: produse bio, vegan, fara sare adaugata, preparare rapida
Gramaj: 250g; Pachet pentru 4 portii
Descriere produs: Priméal va incanta mesele si va invita sa redescoperiti orezul de Camargue intr-un amestec gustos, usor si rapid de gatit in doar 15 minute.Gatit cu legume si ierburi aromatice, aceast orez semiintegral cu gust tipic va va duce in inima zonei Provence de la primele inghitituri.
Pregatit in 15 minute, este ideal de consumat ca atare sau insotit de legume constituind o masa completa. Produs bio, vegan cu preparare rapida dintr-o gama care mai cuprinde Orez de Camargue gata preparat dupa reteta Provencala, Orez Basmati gata preparat dupa reteta indiana si Orez Thai gata preparat dupa reteta Asiatica.
Ingrediente: orez de Camargue lung semiintegral IGP* 88%, rosii*, ardei rosii*, ceapa*, usturoi*, ulei de masline extravirgin*, ierburi de Provence*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
IGP – Indicatie geografica protejata
Recomandari de preparare: gatiti la temperatura scazuta intr-o oala, un volum de reteta Provençala in 2 volume de apa, timp de 15 minute acoperit, pana la absorbtia completa a apei. Ajustati condimentarea
la sfarsitul gatitului.
Alergeni: lipsa
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Agricultura UE/non UE
Fabricat in Franta
Certificator: FR-BIO-01