Bautura instant de migdale 400g – LA MANDORLE

135,00 lei

Bautura vegetala de migdale bio cu preparare instant, bogata in proteine si calciu, permite prepararea a 4L de lapte, bogat in magneziu, fara lactoza, gluten, soia.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara colesterol, vegan, fara gluten
Gramaj: 400 g
Cantitate suficienta pentru prepararea a 4L de lapte
Producator: La Mandorle
Descriere produs: acest lapte praf de migdale La Mandorle este un preparat instant bio vegan pe baza de lapte de migdale obtinut printr-un procedeu brevetat special pentru a permite pastrarea proprietatilor nutritive si asigurarea unei tolerante foarte bune.
Obtinut din 65% faina pura de migdale degresate partial (echivalent 130% migdale intregi), acest lapte vegetal 100% instant va ofera o bogatie naturala de proteine, calciu si magneziu.
100% vegetala, naturala, fara lactoza, gluten, soia, aceasta bautura instant sub forma de pulbere, poate fi consumata oricand de catre persoanele care cauta o alternativa vegetala nutritiva diferita.
Caracteristici produs:
– bautura de mare valoare nutritiva fara lactoza, soia sau gluten
– 65% din compozitie sunt migdale bio degresate
– bogat in calciu, magneziu, fier si vitamine in cantitati importante (informatii in analiza nutritionala)
Ingrediente: Migdale* degresate partial 65% (origine Sicilia sau Spania), sirop de orez* deshidratat, fibre de acacia*, aroma naturala de vanilie*.
* Ingrediente din agricultura ecologica.
500g de migdale sunt necesare pentru a obtine o cutie de 400g de produs din care se pot prepara 4-5 L de lapte.
Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine urme de alune.
Beneficii:
* Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal.
* Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor
* Magneziul contribuie la reducerea oboselii, functionarea sistemului nervos si muscular precum si la mentinerea oaselor si dentitiei.

Magneziu: 343mg reprezentand 91% din aportul zilnic recomandat; Potasiu: 1351mg reprezentand 68% din aportul zilnic recomandat;  Calciu: 446mg reprezentand 56% din aportul zilnic recomandat; Fier: 4,1mg reprezentand 29% din aportul zilnic recomandat; Mangan 1,64g reprezentand 82% din aportul zilnic recomandat; AZR = aportul zilnic recomandat pentru un adult (8400kj/2000kcal)
Preparare (pentru un pahar):
1. Puneti 20g (3 doze) de pulbere intr-un pahar sau shaker
2. Se adauga pana la 200 ml apa, rece sau calda
3. Se amesteca cu lingura sau se agita intr-un shaker
4. Savurati bautura rece sau fierbinte!
Poate fi consumata in orice moment al zilei, in loc de apa de baut si pentru gatit diferite preparate.
Un pahar preparat din 3 doze este suficient pentru a acoperi 16% din aportul de proteina recomandat pentru un adult, aproximativ 14% din cel de calciu si 20% din  magneziu.
In preparate:
1. Diluati 2 doze in 100 ml de lichid pentru retete dulci si 1 doza in 100 ml pentru retete sarate.
2. Se dizolva inainte de incorporare sau adaugati pulberea direct in apa in care faceti reteta.
Textura cremoasa si sedimentarea naturala este legata de continutul ridicat de fruct, in functiie de doza de diluare.
Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj.
A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa.
Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar.
Se inchide ermetic dupa deschidere.
Produs in Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.