Descriere
Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, bogat in calciu si magneziu, fermenti lactici – EPA/DHA
Gramaj: 400 g. Echivalent preparare 4L
Cantitate suficienta pentru prepararea a 4L de lapte
Producator: La Mandorle
Descriere produs: acest lapte praf de migdale La Mandorle este un preparat instant pe baza de lapte de migdale obtinut printr-un procedeu brevetat special pentru a permite pastrarea proprietatilor nutritive si asigurarea unei tolerante foarte bune.
Valoarea nutritiva a migdalelor este imbunatatita prin surse naturale de acizi grasi, vitamina D si calciu marin. Bifidobacterium lactis completeaza aceasta formula novatoare.
Profitati din plin de beneficiile acestui Lapte de migdale Omega concentrat: 1 cutie = 4L de lapte!
Intotdeauna cu un beneficiu nutritiv maxim.
Caracteristici produs:
– bautura de mare valoare nutritiva fara lactoza, soia sau gluten
– 60% din compozitie migdale bio degresate
– bifidobacterium lactis, EPA/DHA
– bautura rece
– bogat in calciu, magneziu, fier si vitamine in cantitati importante (valori la 100g):
Calciu: 590mg reprezentand 74% din AZR
Fosfor: 483 mg reprezentand 69% din AZR; Potasiu: 862mg reprezentand 43% din
Magneziu: 251mg reprezentand 67% din AZR; Mangan 0,99mg reprezentand 69% din AZR
Fier: 3,2mg reprezentand 23% din AZR
EPA/DHA: 0,245g
AZR = aportul zilnic recomandat pentru un adult (8400kj/2000kcal)
Ingrediente: Migdale* degresate 60% (migdale* degresate partial (origine Sicilia sau Spania), sirop de orez* deshidratat, fibre de acacia*), sirop de orez* deshidratat, pudra de ulei de peste salbatic dezodorizat 3.5%, alge marine Lithothamnium calcareum 1%, Bifidobacterium lactis 0,03%, aroma naturala de vanilie*.
* Ingrediente din agricultura ecologica.
Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine urme de alune.
Beneficii:
* EPA si uleiul de peste salbatic DHA contribuie la buna functionare a creierului si intretinerea vederii. Efectul benefic se obtine cu un consum zilnic de 245 mg de EPA / DHA.
* Calciul marin provenit din din lithothamne complementar calciului din migdale, ajuta la mentinerea osaturii si a dentitiei.
* Bifidobacterium lactis contribuie la bunastarea intestinala. Acestea sunt garantate fara lapte sau gluten.
Un pahar preparat cu 3 doze este suficient pentru a acoperi 10% din aportul de proteina recomandat pentru un adult, aproape 21% din cel de calciu si 25% din necesarul recomandat pentru EPA /DHA, si contine aproape 30 de milioane de bacterii Bifidobacterium lactis .
Preparare (pentru un pahar):
1. Puneti 20g de pulbere(3 doze) intr-un pahar sau shaker
2. Se adauga pana la 200 ml apa, rece sau calda
3. Se amesteca cu lingura sau se agita intr-un shaker
4. Savurati bautura rece sau fierbinte!
Atentie: aceasta bautura nu este recomandata pentru gatit. Este mai bine sa utilizati laptele de migdale praf clasic sau lapte de migdale lichid pentru gatit.
Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj.
A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa.
Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar.
Se inchide ermetic dupa deschidere.
Produs in Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia, fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.