Creamer cafea vegan cu cacao 200g – DIET FOOD

47,00 lei

Creamer de cafea cu cacao, produs vegan destinat persoanelor cu intoleranta la lactoza si vegetarienilor. Produs indulcit cu zahar de cocos.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Categorie: Producător:

Descriere

Caracteristici: produs vegan, produs natural, sursa de calciu, fara conservanti

Gramaj: 200g

Descriere produs: Crema de cafea vegana cu cacao – produs modern cu un complex de minerale in variante cu arome atractive de vanilie, cacao sau natural clasic. Destinate persoanelor cu intoleranta la lactoza si vegetarienilor, acestea contin ingrediente alese care, atunci cand sunt combinate corespunzator in compozitie, fac din creamerele noastre un produs premium printre produsele ce pot fi  adaugate la cafea sau ceai. In linia acestor produse inovatoare a fost adaugata acvamina, un complex de multiminerale marine care imbogateste produsul cu microelemente necesare bunei functionari a corpului uman.

Acest produs a fost creat cu mare atentie fara ingrediente de origine animala, fiind dedicat atat vegetarienilor, cat si veganilor.

Ingrediente: lapte praf de cocos (97,5% lapte praf de cocos*, maltodextrina (agent purtator)* 2%, fibre de acacia*(emulsifiant) 0.5%), zahar de cocos* 20%, pulbere mct* (trigliceride cu lant mediu, guma arabica bio – agent de ingrosare), cacao 5%, acvamina solubila 1%. * ingrediente provenite din Agricultura ecologica

Alergeni: produsul poate contine nuci, susan sau gluten

Utilizare: Se adauga la cafea sau ceai fierbinte.

Certificare eco: PL-EKO-03

Produs in UE (Polonia)

Conditii de pastrare si consum: A se pastra intr-un recipient bine inchis intr-un loc uscat si racoros.

Puteți încerca și celelalte variante de creamer pentru cafea: cu vanilie și natur.