Bautura instant de cocos – 400g – LA MANDORLE

98,00 lei

Bautura instant bio vegana, din cocos degresat, fara gluten, soia sau lactoza, bogata in fibre si potasiu, 400g de pulbere pentru 4L de lapte

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, produs vegan
Gramaj: 400 g
Cantitate suficienta pentru prepararea a 4-5L de bautura
Producator: La Mandorle
Descriere produs: bautura instant degresata nutritiva, bogata in fibre si fier, produs vegan bio realizat din pulpa de cocos degresata, bogata in mod natural in fibre, sursa de fier, zinc, magneziu (40% din aportul zilnic recomandat), fosfor (60% din aportul zilnic recomandat) si cupru (95% din aportul zilnic recomandat). 100% vegetal, fara lapte, fara soia, fara gluten.

Nectarul de nuca de cocos adaugat provenit de la florile de cocos transformate intr-un sirop bogat nerafinat aduce acestei bauturi o dulceata autentica si un gust caramelizat delicios.
Gratie unui procedeu de obtinere brevetat, o cantitate exceptionala de fruct este incorporata, o prefierbere este efectuata si substantele nutritive naturale sunt conservate.
Utilizat zilnic, acest lapte de cocos aduce substante nutritive esentiale, complementar unui regim alimentar variat si echilibrat si un stil de viata sanatos.
Beneficii:
* Magneziul: ajuta la reducerea oboselii, metabolismul energetic, functionarea sistemului nervos, sinteza proteinelor, functionarea normala a musculaturii si mentinerea oaselor si dentitiei.
* Fosforul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si muscular.* Cuprul contribuie la un matabolism energetic normalsi la protejarea celulelor impotriva stresului oxidant

Este nevoie de 400 g nuca de cocos pentru a obtine 200 g de pulpa de cocos degresata, utilizate pentru a produce o cutie de 400g de lapte de cocos instant La Mandorle.
100% vegetala, naturala, fara lapte, gluten, soia, acest lapte vegetal sub forma de pulbere, poate fi consumat de catre persoanele care cauta o alternativa vegetala nutritiva diferita.
Poate fi consumat in orice moment al zilei ca bautura sau pentru gatit.
Un pahar preparat din 3 doze este suficient pentru a acoperi 13% din aportul zilnic de fibre, 7% din cel de magneziu si 6% din cel de fier pentru doar 87 kcal.
Preparare (pentru un pahar):
1. Puneti 2-3 doze de pulbere (20g) intr-un pahar sau shaker
2. Se adauga 100 pana la 200 ml apa, rece sau calda
3. Se amesteca cu lingura sau se agita intr-un shaker
4. Savurati bautura rece sau fierbinte!
In preparate:
1. Diluati 2 doze in 100 ml de lichid pentru retete dulci si 1 doza in 100 ml pentru retete sarate.
2. Se dizolva inainte de incorporare sau adaugati pulberea direct in apa in care faceti reteta.
Textura cremoasa si sedimentarea naturala este legata de continutul ridicat de fruct, in functiie de doza de diluare.
Ingrediente: Pulpa de cocos* (Sri Lanka sau Filipine) degresata partial 50%, sirop de orez* deshidratat, fibre de acacia*, nectar din flori de cocos*.
* Ingrediente din agricultura ecologica.
Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine urme de alune si migdale.
Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj.
A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa.
Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar.
Se inchide ermetic dupa deschidere.
Produs in Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.