Bautura instant de migdale cu orez 400g – LA MANDORLE

93,00 lei

Bautura instant bio vegana, din migdale si orez, fara gluten, soia sau lactoza, bogata in proteine, calciu, magneziu si fosfor, 400g de pulbere pentru 5L de lapte.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, produs vegan, sursa de proteine si magneziu
Gramaj: 400 g
Cantitate suficienta pentru prepararea a 5L de bautura
Producator: La Mandorle
Descriere produs: bautura inovatoare nutritiva, acest lapte praf de migdale si orez este un preparat instant realizat printr-un procedeu brevetat ce permite pastrarea nutrientilor din fructe si asigurarea unei tolerante foarte bune prin prefierbere.
Orezul adaugat ofera dulceata naturala si se combina subtil cu migdalele pentru a oferi o bautura usoara, agreabila si usor de asimilat.
Bogata in proteine, calciu, magneziu, fosfor si fier, aceasta bautura bio furnizeaza nutrienti esentiali zilnic pentru organism, complementar cu un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.
Beneficii:
* Calciul contribuie la mentinerea sistemului osos si a dentitiei.
* Magneziul: ajuta la reducerea oboselii, metabolismul energetic, functionarea sistemului nervos, sinteza proteinelor, functionarea normala a musculaturii si mentinerea oaselor si dentitiei.
* Fosforul si fierul contribuie la pastrarea unui metabolism energetic normal
100% vegetala, naturala, fara lapte, gluten, soia, acest lapte vegetal sub forma de pulbere, poate fi consumat de catre persoanele care cauta o alternativa vegetala nutritiva diferita.
Poate fi consumat in orice moment al zilei ca bautura sau pentru gatit.
Un pahar preparat din 3 doze este suficient pentru a acoperi 7% din aportul de proteine recomandat pentru un adult, 25% din cel de calciu, 11% din cel de fosfor si 12% din cel de magneziu.
Preparare (pentru un pahar):
1. Puneti 2-3 doze de pulbere intr-un pahar sau shaker
2. Se adauga 100 pana la 200 ml apa, rece sau calda
3. Se amesteca cu lingura sau se agita intr-un shaker
4. Savurati bautura rece sau fierbinte!
In preparate:
1. Diluati 2 doze in 100 ml de lichid pentru retete dulci si 1 doza in 100 ml pentru retete sarate.
2. Se dizolva inainte de incorporare sau adaugati pulberea direct in apa in care faceti reteta.
Textura cremoasa si sedimentarea naturala este legata de continutul ridicat de fruct, in functiie de doza de diluare.
Ingrediente: Orez* 52%, migdale* instant 45% ( migdale* degresate partial (origine Sicilia sau Spania), sirop de orez* deshidratat, fibre de acacia*), alge Lithothamnium calcareum* (alga rosie cu proprietati antiaciditate si continut ridicat de calciu), agent de ingrosare: caragenan (extras din alga Chondrus crispus), arome naturale*.
* Ingrediente din agricultura ecologica.
Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine urme de alune.
Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj.
A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa.
Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar.
Se inchide ermetic dupa deschidere.
Produs in Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.