Sirop de artar – grad C 250ml – PRIMEAL

46,00 lei

Sirop de artar – un indulcitor pentru diferite produse de patiserie, compoturi de fructe, fructe confiate, salate de fructe, in muesli si in iaurt. Indulceste cafeaua si asezoneaza in mod agreabil inghetatele si toate tipurile de clatite.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Categorie: Etichete: , Producător:

Descriere

Caracteristici: produs bio,
Gramaj: 250 ml
Descriere Produs: Siropul de artar este un produs unic deoarece gustul si culoarea sa variaza pe parcursul sezoanelor. Pe masura ce sezonul avanseaza continutul de fructoza si de glucoza al siropului de artar creste, in timp ce continutul de zaharoza se diminueaza usor.Ca si zaharurile, si celelalte componente naturale prezente in seva de artar se modfica si ele pe parcursul sezoanelor (aminoacizii, mineralele). Aceste transformari in compozitia sevei de artar antreneaza o schimbare a culorii si a gustului siropului de artar. La inceputul sezonului siropul este in general clar si gustul usor dulce (sirop de clasa Extra-Clara, Clara sau Medium – AA, A sau B). Pe masura ce sezonul avanseaza, pe atat el devine mai inchis la culoare si caramelizat (sirop de clasa Ambra sau Inchis – C sau D). Acesta este momentul in care oligo-elementele sunt prezente in cea mai mare masura in sirop. Gustul sau este mai tare si mai pregnant. Acest sirop are o savoare delicate, foarte personalizata.

PRIMEAL a selectionat un sirop de grad C pur (adica pe cel de la finalul recoltarii, mai concentrat in minerale). Este bogat in trei elemente esentiale cum ar fi: calciul, fierul si vitamina B1. El contine un surplus de magneziu, de fosfor si de vitamine din care mai ales de vitamina B2. Este un sirop natural (obtinut printr-un proces de transformare non chimic), nu este rafinat si de aceea este bogat in minerale si are un gust usor dulce.

Ingrediente: 100% seva de artar* din Québec, extrasa traditional si concentrata prin evaporare.
*ingrediente provenite din Agricultura Ecologica.
Utilizare: Siropul de artar se utilizeaza foarte usor ca indulcitor in diferite produse de patiserie, compoturi de fructe, fructe confiate, salate de fructe, in muesli si in iaurt.
Se asezoneaza in mod agreabil inghetatele si toate tipurile de clatite.
Se poate folosi si pentru indulcirea cafelei.
Datorita calitatilor sale energetice si revigorante este, de asemenea, folosit in cure de slabire si de epurare a organismului de primavara, asa cum ar fi, de exemplu, cura de lamaii.
Alergeni: 0
Tara de origine: Canada
Certificator: CA-BIO-602