Porridge exotic din ovaz cu fructe amazoniene 70g – DIET FOOD

14,00 lei

Produs bio instant, vegan, cu 100% ingrediente bio, din ovaz instant cu bucatele de mango, incan berry acai chia si baobab, bogat in fibre si proteine. Portie pentru o persoana.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Caracteristici: produs bio,vegan, fara OMG, fara zahar alb adaugat, fara agenti antiaglomerare, fara ulei de palmier, fara conservanti

Gramaj: 70g, portie individuala

Descriere Produs: porridge de ovaz cu mango, acai, chia si baobab bio “READY 2 GO” este o alegere mai buna pentru corpul si sanatatea noastra. Bucurati-va de terciul dumneavoastra preferat in noi arome exotice, in care am adaugat bucati uscate de fructe organice exotice. Ingredientele din compozitia sa provin din agricultura ecologica certificata fara adaugarea de pesticide si nu sunt modificate genetic, gustul lor fiind 100% natural.

Consumat de vegani sau vegetarieni ?

Desigur, linia de porridge de ovăz „READY 2 GO” nu contine aditivi de origine animala. Pentru productia lor am folosit doar ingrediente vegetale de la furnizori cu prezenta pe piata pe termen lung. Nu s-a folosit zahar alb, ci doar zahar bio din nuca de cocos, care are un indice glicemic mult mai mic decat omologul sau alb.

Ingrediente: fulgi de ovaz bio instant 67%, bucati de mango bio uscate 10%, mei bio expandat, zahar bio din nuca de cocos, pudra bio de acai 5%, pudra bio de baobab 5%, bio chia 5%, fructe incan bio, sare de mare

ALERGENI: produsul poate contine urme de gluten, nuci si susan

Origine: Agricultura Ecologica UE

Produs in Polonia

Certificare: PL-EKO-03

Utilizare: peste 2 linguri de porridge(terci), aproximativ 30-40g se toarna apa fierbinte 150ml si se amesteca. Dupa 3 minute, terciul este gata pentru consum.

Conditii de pastrare: in loc uscat, ambalajul de tip zip permite inchiderea etansa dupa fiecare utilizare