Guma de Guar fara gluten 60g – MA VIE SANS GLUTEN

18,00 lei

Agent de ingrosare bogat in fibre pentru preparare la cald si rece a sosurilor, toppingurilor sau patiseriei fara gluten.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Caracteristici: produs bio, produs fara gluten
Gramaj: 60g
Descriere produs: agent de ingrosare folosit la rece si la cald. Produs garantat fara gluten
Ingrediente: guma de guar*
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: folosita la rece guma de guar permite ingrosarea instantanee a sosurilor de fructe , supelor de legume, a sosurilor lichide de tip topping, a placintelor de legume care nu necesita gatire. Folositi 2% din greutatea de lichid folosit pentru o textura adecvata unui topping.
Pentru utilizarea la cald se amesteca cu faina fara gluten, aducand luminozitate si moliciune copturilor si patiseriei fara gluten. 2% de preparat din greutatea fainii folosite este suficienta pentru a obtine un miez de paine aerat (1g corespunde la aproximativ o jumatate de lingurita).
Sfaturi de utilizare pentru realizarea unei paini fara gluten se gasesc la interiorul etichetei
Origine: Agricultura India. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01