Descriere
Caracteristici: produse bio, sursa de fibre si proteine, fara gluten, produs vegan
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste fara gluten, bio, traditionale, realizate homemade in Italia, 100% din linte galbena, produs vegan, ideal pentru dieta celiaca, sursa de fibre cu continut ridicat de proteine vegetale de cea mai inalta calitate ce contribuie la mentinerea masei musculare.
Aceste paste din linte au un continut scazut de carbohidrati comparativ cu pastele conventionale fapt ce le recomanda pentru cei care tin diete sarace in carbohidrati sau pentru persoanele active care doresc un plus de proteine vegetale.
Potrivite pentru dieta celiaca, cele mai recente paste din gama, spaghetele din linte galbena fac parte din aceeasi gama de noutati prezentata la SIAL Paris 2016 alaturi de Fusilli din mazare verde.
Pastele de legume sunt disponibile si in urmatoarele arome si forme: Paste casa rece din naut, Macaroane din fasole neagra si Fusilli de linte rosie.
Ingrediente: faina de linte galbena*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Poate contine urme de soia
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, deaparte de sursa de lumina si caldura.
Termen de valabilitate: 24 luni
Tara de origine: Agricultura non UE
Fabricat: Italia
Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si fierbeti 8-10 min. pentru consistenta dorita.
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007