Bautura vegana instant Protein 10 250g – LA MANDORLE

75,00 lei

Amestec optim echilibrat din 4 proteine vegetale (migdale, orez, canepa, mazare). Este un produs bio, vegan, fara gluten, fara lactoza, fara zahar cu preparare rapida in 2 minute. Contine 10g proteine/portie adica 20% din doza zilnica.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Caracteristici: produse bio, fara lactoza, vegan, fara gluten, fara zahar
Gramaj: 250g (10 portii) dozator inclus
Producator: La Mandorle
Descriere produs: Cu mai mult de 40% proteine, Vegan Protein Drink 10 este un produs bio bogat in proteine ​​care furnizeaza toti aminoacizii pentru a forma o proteina completa. Un produs vegan, fara lactoza, un preparat organic vegan pentru bauturi cu mai multe proteine.
Asociere OPTIMA de 4 proteine ​​vegetale pentru un echilibru ideal in aminoacizi esentiali gratie particularitatilor proteinelor de:
migdale – pentru puterea alcalinizanta, bogatia in calciu si aport in amino acizi determinant in metabolismul muscular
orez – pentru concentratia si echilibrul particular in aminoacizi
canepa– pentru aportul important in aminoacizi si aportul de fier
mazare – pentru complementaritatea in aminoacizi esentiali
Acest produs imbogatit cu alge, realizat printr-un procedeu brevetat de producatorul francez La Mandorle este perfect mai ales pentru persoanele ce au adoptat un regim vegetarian, vegan sau flexitar, sportivi sau oameni care au grija de regimul de viata.
Un produs gata în 2 minute!
Concentrat, instant, gata prin simpla diluare
Ingrediente: Proteine ​​vegetale 59% (orez*, mazare*, migdale*, canepa*), sirop de orez*, amidon de orez*, aroma naturala de caramel*, fibre de salcam*, alge marine (Lithothamnium calcareum, Fucus, Ascophyllum, Laminaria).
* din agricultura ecologică.
* Ingrediente din agricultura ecologica.
Vegan Protein Drink 10 asigura:
– un aport cantitativ de 10 g de proteina/portia de 25 g de pulbere, fiind de 20% din necesarul zilnic recomandat pentru un adult(8400kj/200kcal), complementar fata de o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
– ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare si a unei structuri osoase normale.
– o contributie calitativa echilibrata in aminoacizii esentiali cu un indice chimic> 100 conform standardului AFSSA (Agentia franceza pentru securitatea sanitara a alimentelor).
– Indexul chimic face posibila evaluarea cantitatii nutritive a unei proteine ​​prin studierea continutului sau esential de aminoacizi pentru a constitui o proteina completă. In mod ideal acesta trebuie sa fie mai mare de 100
Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine posibile urme de alune
Preparare: 25 g pulbere(4 doze) pentru 1 pahar de 150 pana la 200 ml de apa in conformitate cu consistenta dorita.
Pentru o pauza sanatoasa in orice moment al zilei, nu uitati să puneti pulberea intr-un shaker sau intr-o sticla goala. Va fi suficient sa adaugati apa oriunde va aflați: la birou, la sport sau in calatorie!
Conditii de pastrare si consum: A se pastra intr-un loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.Inchideti bine dupa deschidere.
Origine: Franta
Certificator: FR-BIO-01