Shake proteic vegan cu aroma de portocale 200g – DIET FOOD

55,00 lei

Shake proteic bio vegan pentru dieta ta zilnica:
-promoveaza pierderea in greutate
-stimuleaza metabolismul
-control al caloriilor

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

• Acest Shake proteic vegan cu aroma de vanilie este un adaos excelent la dieta ta zilnica.
• Pulberile de proteine vegane si suplimentele proteice pe baza de plante folosesc nuci, cereale, seminte pentru a furniza componenta proteica in loc sa utilizeze ingrediente de la animale.
Chiar daca nu urmezi un stil de viata vegan sau vegetarian, incorporarea pudrei proteice vegane ofera o gama larga de beneficii pentru tine si organismul tau.
• Pulberile de proteine vegane valorifica puterea plantelor prin aprovizionarea cu diferiti aminoacizi din surse vegetale, intr-o pulbere convenabila dintr-o singura sursa. Acest lucru poate fi util pentru cei care doresc sa-si creasca cu usurinta aportul de proteine, cum ar fi cei care isi indeplinesc anumite obiective de fitness.
• Sursele de proteine pe baza de plante sunt potrivite pentru toata lumea, inclusiv pentru sportivi, copii, varstnici si femei insarcinate.
• Proteina din floarea soarelui, care se gaseste in shake-urile noastre, ofera aminoacizii esentiali necesari pentru construirea si regenerarea tesuturilor, intaresc sistemul imunitar si ajuta la mentinerea unei greutati corporale sanatoase.
• Nu numai ca consumul de proteine de plante poate fi mai benefic pentru mediu, dar este si o modalitate excelenta de a creste nivelul de aminoacizi esentiali, fibre si micronutrienti in dieta ta.
• Sursele de proteine vegetale au adesea mai putine calorii si grasimi decat cele de origine animala, precum si sunt mai mari in fibre si micronutrienti. Aceasta inseamna ca acest consum de proteine pe baza de plante intr-o dieta sanatoasa si echilibrata poate fi benefic pentru pierderea in greutate, deoarece ajuta la reducerea aportului caloric si la cresterea profilului zilnic de nutrienti din dieta cuiva.
• Dieta echilibrata se caracterizeaza prin consumul adecvat de macronutrienti. Shake proteic vegan ofera o modalitate usoara de a creste aportul de proteine in dieta ta zilnica.