Spray pentru indepartarea petelor 250ml – ECODOO

31,00 lei

Produs bio eficient pentru indepartarea petelor de fructe, iarba, vin, sange, cerneala, grasimi etc

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Categorie: Producător:

Descriere

Caracteristici: Spray ecologic pentru orice fel de pete si orice fel de textile.
Gramaj: 250ml
Descriere produs:
– eficace contra urmelor de fructe, iarba, vin, sange, cerneala, grasimi
– fara coloranti si fara parfum de sinteza;
Ingrediente: 30% apa, 5-15% alcol vegetal, <5% surfactanti anionici si amfoterici de origine vegetala, acid citric, extract de sapun* ulei esential 100% pur si natural de lamaie*, substanta continuta in mod natural de uleiul esential: limonene.
* ingrediente care provin din Agricultura Ecologica
Utilizare:
– agitati inainte de fiecare utilizare
– faceti cateva pulverizari pe pata, frecati usor, lasati sa actioneze 5-15 min. Pentru matase si lană nu depasiti 5 min. Apoi spalati normal.
– pentru tesaturi care nu pot fi spalate manual sau in masina de spalat clatiti locul patat cu ajutorul unui burete umed. Daca este necesar repetati procesul de clatire de mai multe ori.
Actiuni ecologice: pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator, folositi masina de spalat la capacitate totala si respectati instructiunile de dozare recomandate.
Precautii:
– depozitati in locuri in care copii nu au acces facil. In caz de contact cu ochii, spalati imediat cu apa din abundenta si consultati un medic specialist.
– in caz de ingerare, consultati imediat un medic si aratati-i eticheta sau ambalajul produsului
Fabricat: Franta
Certificare: “1% pentru Planeta”, donand 1% din cifra de afaceri pentru protejarea planetei. Cumparaturile dumneavoastra ajuta deja in finantarea unor proiecte de ecologizare a Planetei!