Extract de Ashwagandha 240 mg – 60 capsule vegetale – VITAKING

54,00 lei

Ashwaganda este o planta adaptogena, care are un efect benefic asupra organismului in caz de anxietate si stres.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

SKU: VK2010 Categorii: , Etichetă: Producător:

Descriere

Ashwagandha este una dintre cele mai importante plante din Ayurveda. Alte nume: ginseng Ayurvedic, fruct de vis, cirese de iarna, Withania somnifera.In prezent este o planta din ce în ce mai populara, deoarece consumul ei poate avea multe beneficii.

In lumea actuala, grabita si accelerata, nu este intotdeauna usor sa evitam stresul, sa ne mentinem buna dispozitia si nivelul de energie. Ashwaganda este o planta adaptogena, care are un efect benefic asupra organismului in caz de anxietate si stres.

Cresterea nivelului de energie și vitalitate

Aceasta planta poate veni la indemana in caz de oboseala și epuizare. Ajuta la mentinerea nivelului de energie, ajuta la o rezistență optima, un sentiment de energie si vitalitate, bunastare fizica si psihica. Poate ajuta organismul sa faca fata stresului si poate imbunatati capacitatea organismului de a tolera stresul. Ajuta la mentinerea rezistentei fizice în caz de slabiciune, epuizare, oboseala.

Echilibru emoțional, bunastare mentala

Stresul fizic sau emotional are efecte negative asupra functionarii sistemului nervos si a creierului. Ashwagandha poate ajuta in perioadele de tensiune mentala, precum in perioadele de anxietate. Contribuie la relaxarea optima. Contribuie la echilibrul emotional si la bunastarea generala. Ajuta la menținerea echilibrului mental. Sustine functiile mentale ale persoanelor in varsta. Sustine invatarea, memoria si amintirea.

Alte beneficii ale plantei Ashwagandha:

  • Ajuta la formarea muschilor, la cresterea masei musculare.
  • Are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular.
  • Ajuta la mentinerea sanatatii sistemului respirator.
  • Efect general de intinerire.
  • Poate ajuta somnul odihnitor.
  • Sustine sanatatea organelor de reproducere feminina.
  • Sustine functiile sexuale masculine.
  • Ajuta la menținerea sanatatii pielii.

Incercati astazi una dintre cele mai versatile plante medicinale.

EXTRACT DE ASHWAGANDHA
Supliment alimentar Notificare: SNPMAPS: 14130/2020
Ingrediente active pentru o capsula Cantitate
Extract de Ashwagandha

din care continut whithanolide

240 mg

12 mg

IIngrediente: extract din rădăcina de Ashwagandha/Ginseng-indian (Withania somnifera), cu 5% withanolide; capsula: hidroxipropilmetilceluloză; agent de încărcare: maltodextrină; agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași.
Doza zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă.
Producător: Vitaking Kft Ungaria Veszprem, Loszaergyari ut 5
Conținut: 60 capsule vegetale ● 24g