Extract de Ginseng 400mg – 90 capsule – VITAKING

62,00 lei

Prezintă efecte antiinflamatorii, antioxidante şi stimulează sistemul imunitar, mărind rezistenţa corpului la infecţii.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

SKU: VK1905 Categorie: Etichetă: Producător:

Descriere

Ginsengul este considerat în orientul îndepărtat, ca rădăcina vieţii. Cei din China susţin, că  extractul de ginseng are efect bun în caz de impotenţă, anemie, afecţiunile digestive, insomniile, oboseală, hipoglicemie, bolile inflamatorii articulare, tulburările de circulaţie sanguină şi reglează tensiunea arterială.

Îmbunătăţeşte performanţele sexuale.

EXTRACT DE GINSENG KOREAN 400 MG
Supliment alimentar Notificare: SNPMAPS: 13296/2019
Ingredient activ Cantitate
Ginseng-Korean (Panax ginseng)

din care ginsenozide

400mg

8mg

Ingrediente: extract de rădăcina de Ginseng-korean (Panax ginseng), standardizat la 20% ginsenozide ,capsula : hidroxipropilmetilceluloză, agent de încărcare:amidon, agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași.
Doza zilnică recomandată: o capsulă pe zi. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Nu lăsaţi la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

Contarindicat în caz de hipertensiune arterială oscilantă, astm acut, infecții acute, hipermenoree, depresie severă. A se administra cu prudență copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor diabetice. Poate interacționa cu anticoagulantele la administrare concomitentă.

Producător: Vitaking KFT, Ungaria, Veszprem, Loszergyari ut 5
Conţinut: 90 capsule vegetale ● 49,32g