Radacina Kudzu 500mg – 60 capsule – SWANSON

43,00 lei

Rădăcina kudzu conţine isoflavone, substanţe active care reduc dorul după nicotină şi alcool, ajută în detoxifierea organismului, fortifică eficient sistemul nervos ale persoanelor cu dependenţe.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

SKU: SW1034 Categorie:

Descriere

Kudzu este o plantă agăţătoare originară din Asia care poate creşte chiar 30 cm într-o zi. Este utilizat în scopuri de vindecare de secole, fiind un detoxifiant foarte bun. În medicina tradiţională chineză diferitele părţi ale plantei au fost folosite pentru regenerarea şi fortifierea organismului.

La sfârşitul anilor 1980 oamenii de ştiinţă din America au început să analizeze planta kudzu din punct de vedere medicinal. Mulţumit acestei plante, sertonina şi dopamina rămân în sânge pentru mai mult timp şi astfel sporeşte sentimentul de bucurie în mod natural, ceea ce este un ajutor important în lupta contra dependenţelor.

Hormonii dopamină şi serotonină sunt răspunzători şi pentru buna dispoziţie. Lipsa lor poate cauza sentimente extremiste ca agresivitatea sau depresia. Kudzu accelerează evacuarea toxinelor din organism, are efect detoxifiant şi regenerant pentru ficat. Are efect de lungă durată care apare în 10-14 zile.

Administrarea capsulelor din rădăcină kudzu este recomandat persoanelor care au următoarele simptome:

  • dependenţă de alcool
  • dependenţă de nicotină
  • acumularea toxinelor în ficat (cauzată de alcool, medicamente, alimentaţie inadecvată)
  • hipersensibilitate sau apatie
  • circulaţie deficitară la nivelul menmrelor şi creierului
  • indigestie
  • extenuarea generală a organismului
  • simptome de menopauză
RĂDĂCINA KUDZU
Supliment alimentar Notificare: SNPMAPS: 7729/2013
Ingredient activ Cantitate %VNR
Kudzu Root
(Pueraria lobata)
500mg *****
Ingrediente: rădăcini de Kudzu (Pueraria lobala), gelatină (capsula), celuloză microcristalină (agent de încărcare).
Doza zilnică recomandată: 1 capsulă. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Nu lăsaţi la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

A se administra cu prudență copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și în caz de afecțiuni renale și hepatice severe. Poate interacționa cu estrogeni, antiaritmice, hipotensoare, hipoglicemiante la administrare concomitentă.

Ţara de origine: SUA.
Conţinut: 60 capsule ● 35,7g