Schinduf (Fenugreek) 610 mg – 90 capsule – VITAKING

41,00 lei

Schinduful este una dintre acele plante medicinale care servesc menținerii sănătăţii oamenilor din cele mai vechi timpuri.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

SKU: VK1316 Categorie: Etichete: , Producător:

Descriere

În medicina tradiţională şi stiinţifică indiană, egipteană, greacă, chineză este considerată remarcabilă valoarea sa terapeutică, şi este consumată frecvent în aceste țări. Utilizarea schindufului a fost cel mai versatilă în Chinaau vindecat dureri muscularehernie, simptome biliare şi au folosit ca tratament pentru impotenţăÎn India a fost utilizat în principal pentru a stimula secreţia laptelui matern.
Seminţele de schinduf (methi) sunt foarte bogate în macro-și microelemente, vitamine A, B, C și D. Conţinutul de fier, seleniu și siliciu organic are efecte fiziologice considerate importante de cercetători.

Efecte asupra organismului:
  • mulţumită efectului antioxidant acționează ca un stimulent imunitar general
  • contribuie la un apetit sănătos, fiind foarte important pentru persoanele cu o poftă de mâncare diminuată din cauza unei boli
  • susţine o functie digestivă sănătoasă
  • contribuie la obţinerea şi menţinerea nivelului sănătos de glicemie
  • stimulent pentru secreţia laptelui la mămici
  • ameliorarea simptomelor la femeile în menopauză
SEMINŢE DE SCHINDUF
Supliment alimentar Notificare: SNPMAPS: 14171/2020
Ingredient activ Cantitate %VNR
Extract de seminţe de schinduf
(Trigonella foenum-graecum)
610mg *****
Ingrediente: seminţe de schinduf (Trigonella foenum-graecum), capsulă: gelatină, agenți antiaglometanți: săruri de magneziuale acizilor grași, dioxid de siliciu, agent de încărcare: celuloză microcristalină
Doza zilnică recomandată: două capsule în timpul mesei. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă.  Nu este recomandat copiilor sub 14 ani şi femeilor gravide. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!
Producător: Vitaking KFT Ungaria, Veszprem, Loszergyari ut 5.
Conţinut: 90 capsule ● 65,9g