Fier cu vitamina B si C – 100 comprimate – VITAKING

36,00 lei

Controlează procesele metabolice ale organismului și activitatea sistemelor enzimatice, menține integritatea celulară și este vital pentru sinteza proteinelor.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

SKU: WK818 Categorie: Etichete: , , Producător:

Descriere

Transportă diverse substanțe chimice implicate în metabolismul energetic, are acțiune antioxidantă și este implicat în promovarea creșterii și dezvoltării armonioase, în menținerea imunității la niveluri optime și asigurarea funcției reproductive.

Produsul conţine şi vitaminele B şi C care ajută absorbţia fierului în organism.

Conţinut pentru un comprimat:

FIER CU VITAMINELE B SI C
Supliment alimentarNotificare: SNPMAPS 8824/2015
Ingredient activCantitate%VNR
Fier (gluconat feros)19mg136
Vitamina C (acid ascorbic)33,34mg42
Ficat deshidratat33,34mg**
L-Lizina (clorhidrat de lizină)10mg**
Colina (bitartrat de colină)0,75mg**
Vitamina B2 (riboflavină)1,5mg107
Vitamina B1 (clorhidrat de tiamină)0,75mg68
Inozitol1mg**
Extract de măceșe1mg**
Vitamina B12 (cianocabalamină)4mcg160
PABA (acid para aminobenzoic)5mcg**
Ingrediente: fosfat dicalcic, gluconat feros, agenți de încărcare: celuloză microcristalină, carboximetilceluloză și fosfat dicalcic; acid ascorbic, ficat deshidratat, agenți antiaglomeranți: acid stearic, stearat de magneziu și dioxid de siliciu; clorhidrat de L-lizină, agent de glazurare: celuloză; bitartrat de colină, riboflavină, clorhidrat de tiamină, inozitol, pulbere din fructe de Măceș (Rosa canina), cianocobalamină, nicotinamidă, acid folic, d-pantotenat de calciu, d-biotină, clorhidrat de piridoxină, PABA/acid para aminobenzoic.
Mod de utilizare: 1 comprimat filmat pe zi. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de expunerea la soare sau de surse de căldură.
Producător: Vitaking Kft Ungaria Veszprem, Allvany utca 10.
Conținut: 100 comprimate filmate  ● 87,26g