MagneTrio (Vitamina K2, Magneziu si D3) – 30 capsule – VITAKING

49,00 lei

Magne Trio este un produs premium din sortimentul Vitaking, conceput special pentru dezvoltarea și întărirea oaselor. Formulă vegetariană.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

SKU: WK1412 Categorie: Etichete: , , , Producător:

Descriere

Într-o singură capsulă oferă, în cea mai bună calitate şi cantite maximă, următoarele substanțe:

Citrat de magneziu

Ionii de magneziu sunt necesare funcţionării muşchilor, în mod deosebit miocardul (muşchiul inimii) are nevoie de cantităţi mai mari. Magneziul influenţează metabolismul calciului și fosforului, astfel are rol important în menţinerea sănătăţii oaselor şi dinţilor.

Vitamina K2

Rolul principal al vitaminei K2 este reglarea metabolismului de calciu prin transportatea calciului în locurile potrivite (oase) şi împiedică depunerea lui în locurile necorespunzătoare.

Vitamina D3 este liposolubilă (se absoarbe în grăsimi) şi este esențială pentru asimilarea şi depunerea ideală a calciului. O putem obţine prin alimentaţie corespunzătoare şi prin razele soarelui.

MAGNETRIO
Supliment alimentar Notificare: SNPMAPS AA 13656/2020
Ingrediente active pentru o capsulă Cantitate %VNR
Magneziu (citrat de magneziu) 100mg 27
Vitamina K2  90µg 120
Vitamina D (colecalciferol) 25µg-1000UI 500
Ingrediente: citrat de magneziu, oxid de magneziu, capsula: hidroxipropilmetilceluloză: vitamina K2/menachinonă MK7 0,25% (prin fermentare din Bacillus subtilis natto; maltodextrină, grăsimi); agenți antiaglomenranți: săruri de magneziu ale acizilor grași, talc, fosfat tricalcic: vitamina D3/colecalciferol (amidon alimentar modificat, zahăr, trigliceride cu catena medie, apă, amestec de tocoferoli).
Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

Femeile însărcinate sau care alăptează pot lua produsul numai la recomandarea medicului. A se administra cu prudenţă în caz de medicaţie complementară cu anticoagulante (warfarină).

Producător: Vitaking Kft Ungaria, Veszprem, Loszergyari ut 5.
Conţinut: 30 capsule vegetale  ●  15,7g e