Vitamina K2+K1+D3 picaturi – 2000UI – 10ml (320 picaturi) – VITAKING

96,00 lei

Picaturi de vitamina K2, K1, D dizolvate in ulei natural MCTl. Nu conține decât ulei  natural MCT și vitaminele K1, K2, D3. Doza pentru 160zile

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

SKU: WK1920 Categorie: Etichete: , , , Producător:

Descriere

 • Vitaminele D3+K2+K1 sunt un produs sub formă de picături cu un raport excelent calitate/preț. Este disponibil în doze zilnice (2picături) cu conținut de 2000NE de vitamina D3, 25 µg de vitamina K2 (MK7) și 450 µg de vitamina K1. Ambalajul de 10 ml conține 160 de doze. Nu conține nimic în afară de ulei MCT, vitamina D, vitamina K2 și vitamina K1.

  Uleiul MCT este un acid gras cu lanț mediu, caracteristica sa specială fiind aceea că este mult mai ușor digerabil în comparație cu acizii grași obișnuiți, cu lanț lung. Acesta este un ulei foarte sănătos, fiind din ce în ce mai popular în rândul adepților unui stil de viață sănătos.

  Vitaminele D3+K2+K1 sub formă de picături pentru sănătatea sistemului imunitar și a oaselor!

  Ce rol are vitamina K?

  La fel ca în cazul vitaminelor B, și vitamina K reprezintă o familie. Termenul de vitamina K descrie o familie de molecule diferite, cu efect fiziologic total diferit. Vitamina K1 sau filochinona se găsește în exclusivitate în plante cu frunze verzi, de obicei de culoare închisă și joacă un rol important în coagularea sângelui. În schimb, prin vitamina K2 sau menachinona înțelegem mai mulți compuși diferiți, o duzină, dintre care au fost identificați și denumiți cu coduri MK4 … MK13.

  Din punct de vedere fiziologic MK4 și MK7 s-au dovedit valoroase, jucând un rol important în sănătatea oaselor. Deci vitamina K1 participă la coagularea normală a sângelui, iar vitamina K2 ajută la menținerea sănătății oaselor.

  Vitamina D3 sub formă de picătură

  Ca rezultat al radiației ultraviolete (UV-B) care ajunge pe pielea noastră organismul nostru, este în stare să producă – printr-un procedeu complicat, în mai multe trepte – în special din colesterol vitamina D. Astfel ne deosebim un pic de regnul animal, deoarece animalele care au blană sau pene pot produce vitamina D doar din surse alimentare, având în vedere că pielea lor nu este expusă la lumină. Vitamina D (vitamina D3) este solubilă în grăsimi. Vitamina D sub formă de picături din oferta Vitaking conține substanța activă dizolvată din start în ulei. În orașe mari, unde smogul este foarte dens, trebuie mărit aportul de vitamina D.

  Rolul de bază al vitaminei D este reglementarea nivelului de calciu și de fosfor al sângelui, întărirea oaselor și menținerea unei danturi sănătoase. Majoritatea oamenilor petrec una sau două săptămâni anual la soare, iar restul timpului îl petrec în birouri, case, mașini și în alte spații închise, cu pielea acoperită de haine și astfel împiedicând ca soarele să ajungă pe piele. Situația pare la fel și în cazul copiilor tot anul. Dimineața se urcă în autobuz sau în mașină, coboară când ajung la școală și intră deja în clase. Degeaba e soare afară, din păcate vitamina D se produce doar la expunerea pielii la soare (cu condiția ca organismul să conțină suficient magneziu) și nu la văzul razelor solare. În plus, capacitatea organismului de a produce vitamina D scade odată cu vârsta. Dacă nu stai prea mult la soare, îți recomandăm să-ți acoperi deficitul cu o cantitate de cel puțin 2000NE de vitamina D.

  Avantajele vitaminei D:

  • Contribuie la absorbția/asimilarea normală a calciului și a fosforului.

  • Contribuie la menținerea nivelului normal de calciu al sângelui.

  • Contribuie la menținerea structurii sănătoase a osaturii, a danturii și a funcțiilor sănătoase ale mușchilor.

  • Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

  • Joacă un rol important în diviziunea celulară.

  VITAMINA K2+K1+D3
  Supliment alimentar Notificare: SNPMAPS: AA 13667/2020
  Ingredient activ pentru 2 picaturi Cantitate %DZR
  Vitamina D 50μg – 2000UI 1000
  Vitamina K1 450 μg  600
  Vitamina K2  25 μg  33
  ingrediente:  emulsifiant: ulei MCT/trigliceride cu catena medie: vitamina K2/ menachinonă MK7 (obținut prin fermentare din culturi de Bacillus subtilis natto); vitamina K1/ filochinonă; vitamina D3/ colecalciferol.
  Mod de utilizare: doua picaturi pe zi. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!
  Producător: Vitaking Kft Ungaria, Veszprem, Loszergyari ut 5.
  Conţinut: 10 ml – doza pentru 160 zile