Spirulina – 500 mg (200 comprimate) – VITAKING

73,00 lei

Spirulina (Arthrospira Platensis) este o algă unicelulară, de culoare verde-albăstruie, soră cu CHLORELLA. Are formă spiralată, dimensiune nu mai mare de câţiva microni, creşte atât în apele dulci cât şi în cele sărate şi se numără printre cele mai investigate plante ale planetei.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

SKU: WK1322 Categorii: , Etichete: , , , Producător:

Descriere

Spirulina este bogată în:

  • Proteine: 50-70% din greutatea totală
  • Lipide: 6% din greutatea totală
  • Glucide: 7-14% din greutatea totală
  • Vitaminele A, B1, B2, B3, B6, B12, D, E, K, acid pantotenic, biotina, acid folic
  • Minerale: mangan, cupru, fier, zinc, seleniu, fosfor, calciu(de 26 de ori mai mult decât laptele)
  • Acizi grași esențiali: Omega 3 şi Omega 6
  • Antioxidanți: clorofilă, care contribuie la detoxifierea organismului şi întărirea sistemului imunitar
  • Toţi cei 8 aminoacizi esenţiali pentru organism (izoleucina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofanul şi valina)
  • Spirulina reduce colesterolul, protejează sistemul imunitar, stimulează absorbţia mineralelor.O adevărată sursă de viaţă, spirulina energizează şi protejează împotriva gripei şi răcelii, herpesului, grăbeşte vindecarea în boli precum pojarul, oreionul. Conţinutul ridicat de vitamina B12 contribuie la dezvoltarea şi menţinerea sănătăţii ţesutului nervos. Spirulina este bogată şi în beta-caroten care odată ajuns în organism este transformat în vitamina A, element esenţial în buna dezvoltare a sistemului imunitar, şi pentru o vedere bună.
SPIRULINA 100%
Supliment alimentar Notificare: SNPMAPS 9079/2014
Denumire Continut/comprimat
Spirulina (Arthrospira platensis) 500mg
Ingrediente: Spirulina (Arthrospira platensis).
Mod de utilizare: 3 comprimate. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

Producător: VITAKING KFT, Veszprem, Allvany utca 10. UNGARIA. Distribuitor: SC. VITAMINKING SRL 535600 Odorheiu Secuiesc Str. Szaszok Tabora 5, www.vitaking.ro, office@vitaking.ro, tel: 0266-218818

Conţinut: 200 comprimate ●  100g e