Vitamina A 10.000 UI – 250 capsule gelatinoase – VITAKING

54,00 lei

Capsule moi cu un conținut de 10000 UI (3000 mcg) vitamina A  din ulei de ficat de cod

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

SKU: VK1909 Categorie: Etichete: , Producător:

Descriere

Vitamina A este esenţială în menţinerea sănătăţii generale. Aceasta este cel mai bine cunoscută pentru rolul pe care îl are în vederea pe timp de noapte, dar are o serie de alte funcții importante, de asemenea.

Este necesară pentru sănătatea și buna creștere a oaselor și a dinților, funcția de reproducere, precum și funcţionarea normală a sistemului imunitar. De asemenea, ajută la menținerea sănătății a mucoasei ochilor, căilor intestinale, căilor respiratorii și ale căilor urinare, și este necesar pentru expresia genelor normale și dezvoltării embrionare.

VITAMINA A  10.000
Supliment alimentar Notificare:SNPMAPS 13657/2020
Ingrediente active Cantitate %VNR
 Vitamina A 3000 mcg (10000 UI) 375
Ingrediente: ulei din ficat de cod (peste); capsula: gelatina, glicerina, apa purificata; palmitat de retinil;  emulsifiant: ulei de soia.

Contraindicat persoanelor alergice la soia sau peste.

Doza zilnică recomandată: o capsulă. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!
Producător: Vitaking Kft Ungaria, Veszprem, Loszergyari ut 5
Conţinut: 250 capsule moi  ●  55g e