Vitamina D3 – 2000UI – 90 capsule moi – VITAKING

34,00 lei

Picaturi de vitamina K2, K1, D dizolvate in ulei natural MCTl. Nu conține decât ulei  natural MCT și vitaminele K1, K2, D3. Doza pentru 160zile

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

SKU: WK953 Categorie: Etichete: , Producător:

Descriere

 • Vitamina D este produsă în piele după expunerea la lumina ultravioletă B, din sursele solare sau artificiale, şi apare în mod natural într-o gamă mică de alimente. Când este sintetizată în rinichi, calcitriolul circulă ca şi hormon, reglementând printre altele, concentraţia de calciu şi fosfat în sânge, promovând mineralizarea sănătoasă, creşterea şi remodelarea.

  Insuficienţa de vitamina D poate duce la oase subţiri, fragile sau deformate, în timp ce suficienţa previne rahitismul la copii, osteomalacia la adulţi şi, împreună cu calciul, ajută la protejarea oamenilor în vârstă care au osteoporoză.

  Vitamina D modulează, de asemenea, funcţiile neuromusculare, şi reduce inflamaţiile. Este esenţială în menţinerea sănătăţii oaselor şi dinţilor, asistă sistemul imunitar, contribuie la creşterea şi dezvoltarea normală a organismului.

  {/slider}

  VITAMINA D 2000UI
  Supliment alimentar Notificare: MS: 3920/2019
  Ingredient activ Cantitate %VNR
  Vitamina D (Colecalciferol) 50μg – 2000UI 1000
  Ingrediente: ulei din floarea soarelui, gelatină, glicerină,  apă purificată, colecalciferol
  Doza zilnică recomandată: o capsulă pe zi. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!
  Producător: Vitaking Kft Ungaria, Veszprem, Allvany utca 10.
  Conţinut: 90 capsule gelatinoase ● 63,9g