Plată și livrare

Plata produselor comandate se poate face astfel:

cash

 

Numerar la livrare – plata se face curierului, la livrare, chitanța fiind emisă de acesta.

Ordin de plată. În cazul plății prin ordin de plată este necesar să trimiteți confirmarea plății prin email (comenzi@fitandhappy.ro) Livrarea se va face după intrarea banilor în contul nostru.

Coordonatele bancare pentru plata prin OP sunt:

S.C. TANGUERA STUDIO SRL

CUI RO23255860

Cont (RON): RO53INGB0000999901912312

ING Bank sucursala Tricodava.

Comenzile de care depășesc 500 lei valoare netă beneficiază de LIVRARE GRATUITĂ

Termen de livrare

Termenul mediu de livrare este de  24-48 de ore lucrătoare* 

* din momentul expedierii comenzii

Pentru produsele aflate în stoc furnizor timpul de aşteptare se poate prelungi până la 14 zile

În caz că există probleme speciale legate de comandă vă vom contacta prin email sau telefon pentru a vă informa în legătură cu starea comenzii și timpul estimat de livrare al acesteia.

Modalități de livrare

Curier Rapid – taxe de ambalare și expediere 20 lei – timp mediu de livrare* 24-48 ore lucrătoare.

* Din momentul expedierii comenzii

Politica de returnare

  • Conform legislației în vigoare, produsele achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, cu condiția să fie în aceeași stare în care au fost livrate, cu etichete intacte și documente însoțitoare, unde este cazul. Nu se vor accepta pentru retur produsele care au fost desigilate sau al căror ambalaj nu este intact

 

  • Produsele returnate se vor expedia pe cheltuiala clientului, prin curier rapid.

 

  • IMPORTANT! NU expediati coletul în sistem ramburs, întrucat NU îl vom prelua de la curier și se va întoarce la dv. Produsele trebuie să fie mai întâi verificate pentru conformitate cu condițiile de returnare enunțate mai sus.

 

  • Banii se vor rambursa în contul comunicat de client, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor returnate, mai puțin costul expediției inițiale.

        

Limitarea responsabilității

Nu ne asumăm răspunderea pentru întârzierile provocate de serviciile poștale și de curierat și nici pentru eventualele defecte apărute pe perioada transportului către dumneavoastră, din vina transportatorului.

În caz că nu ridicați coletul sau refuzați primirea acestuia de la curier, coletul ne este returnat cu suportarea de către noi atât a taxelor de returnare, cât și a celor de magazinaj. Întrucât acestea reprezintă pierderi pe care nu le mai putem recupera, în astfel de cazuri ne rezervăm dreptul

  • de a nu mai onora pe viitor comenzi către persoana / adresa respectivă
  • de a percepe o taxă de penalizare (30-40 lei în funcție de modul în care s-a făcut plata comenzii inițiale) reprezentând contravaloarea taxelor tur-retur pentru coletul returnat (taxa se adaugă la valoarea noii comenzi și se va regăsi pe factura fiscală alături de aceasta)
  • de a solicita plata în avans prin card sau virament bancar pe bază de factură proforma
  • Coordonatele bancare pentru plată sunt: S.C. TANGUERA STUDIO SRL CUI RO23255860 Cont (RON):RO53INGB0000999901912312ING Bank sucursala Tricodava.