Termeni de utilizare

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE
Magazinul virtual FitAndHappy.ro  este operat de S.C. Tanguera Studio SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr J40/2362/2008, CUI 23255860, și activează în conformitate cu prevederile legislației României aflate în vigoare.
Datele solicitate de FitAndHappy.ro pentru efectuarea comenzii sunt necesare eliberării facturii fiscale pentru produsele comandate și se vor folosi numai în scopul în care v-au fost solicitate.
Informațiile dumneavoastră nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de compania noastră.
FitAndHappy.ro are dreptul de a face modificări ale condițiilor fără o notificare prealabilă. Fiind de acord cu aceste condiții, clientul se obligă să le respecte și să își asume întreaga răspundere și toate riscurile. Pentru a fi în permanență la curent cu condițiile de utilizare a site-ului și serviciilor noastre, vă rugăm să consultați periodic paginile respective.
 
CONDIȚII REFERITOARE LA PRODUSE

Conținutul site-ului are un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate.

Produsele prezentate pe acest site includ suplimente alimentare care se eliberează fără rețetă, precum si produse cosmetice bio si detergenti ecologici.

Este datoria cumpărătorului să se documenteze privind oportunitatea administrării produselor oferite prin intermediul acestui site, precum și detaliile aferente utilizării lor (doze recomandate etc.).

FitAndHappy.ro precum și angajații, agenții sau reprezentanții acestora nu sunt responsabili sub nici o formă pentru administrarea neadecvată sau incorectă a produselor prezentate pe acest site si/sau pentru eventualele efecte neplacute aparute ca urmare a utilizarii acestora (ex. alergii la anumite componente)

Garanția produselor oferite este în exclusivitate garanția producătorului acestora.

Comandând produsele oferite prin intermediul FitAndHappy.ro, cumpărătorul acceptă implicit în totalitatea lor termenii și condițiile de mai sus, precum și orice alți termeni și condiții implicite acestui tip de comerț și care sunt sau nu menționate direct sau indirect în paginile acestui site, fără însă ca acești alți termeni și condiții implicite să intre în conflict cu nici unul din termenii și condițiile exprimați în mod expres sau derivând direct sau indirect din prezentul înscris.

AUTORITATEA EUROPEANĂ PENTRU REZOLVAREA DISPUTELOR ONLINE
Informații despre legislația europeană privind rezolvarea disputelor online
LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII
FitAndHappy.ro nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele erori provocate de pagina web pe care se află magazinul ori pentru eventuale rezultate nesatisfăcătoare datorate nerespectării instrucțiunilor de utilizare a produselor.
FitAndHappy.ro nu răspunde pentru eventualele greșeli de tipar sau caracteristici ale produselor (acestea fiind preluate ca atare din ofertele producătorilor) și nu se obligă să onoreze toate comenzile primite (vezi și secțiunea Plată și livrare).

FitAndHappy.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții fără obligativitatea unui anunț prealabil.