Faina de sorg – fara gluten 500g – MA VIE SANS GLUTEN

24,00 lei

Faina garantata fara gluten cu continut ridicat de fibre, utilizata la prepararea de paine si produse de patiserie

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Caracteristici: produse bio, garantat fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: Faina de sorg bio, garantata fara gluten, cu continut ridicat de fibre si proteine, este perfecta in amestec cu alte fainuri pentru prepararea de paine si produse de patiserie.
Sorgul ( Sorghum vulgare L. ) este o cereala care apartine familiei graminacee. Originara din Etiopia este foarte raspandita in Africa, America Centrala, Asia de Sud si in Europa, fiind a cincea in ordinea importantei, dupa porumb, orez, grau si orz.
Sorgul este una dintre primele plante care au fost cultivate, fiind deja cunoscuta in epoca greco – romana.
Ingrediente: faina de sorg*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Alergeni: 0. Garantat fara gluten
Utilizare: in amestec cu alte fainuri la prepararea de paine si produse de patiserie (placinte, mufins)
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat ferit de caldura si lumina.
Termen de valabilitate: 12 luni
Tara de origine: Franta
Certificator: FR-BIO-01
Certificare AFDIAG: FR-011-142